On se että kävin ISTUMASSA askartelupöytäni ääressä. Katselin tavaroita, pläräsin kansioita ja katselin ostettuja juttuja jotka edelleen olivat paketissa.

Mielessäni oli mitä voisin lahjoittaa työpaikalleni. Mitkä voisin ihan surutta myydä. Järkyttävää. Mistään en kuitenkaan ole valmis luopumaan.

Selailen askartelulehtiä, inspiraatio on näin syksystä huipussaan! Ja minä en kuitenkaan tee mitään!? Haluaisin postia. Mutta jos osallistun vaihtoihin, pelko on etten saa lähetettyä paketteja ajallaan. Aika. himputin AIKA! Joku asia pitäisi jättää pois että ehtisi harrastamaan.

Nyt on kuitenkin niin että, koulu ja työ menee edelle. Perhettä unohtamatta. Ja askarteluharrastuksen tilalla on vesijuoksu. Kyllä mä ehdin vielä askartelemaan, tarkoitan sillee itsekseen. Nyt täytyy vain harrastaa kerhoissa askartelua. Pitää keskittyä siihen mikä on tärkeää? 

Syksy on niin ihana nyt. Jotenkin tuntuu hyvältä. Aurinko paistaa ja tänään olen kerännyt luonnonmateriaaleja kerhon korttijuttuihin :) ens tiistai menee metsässä kahden kerhon kanssa. Etsimme sieniä ja materiaaleja syksyn askarteluihin. Se on hienoa. Onhan sekin askartelua :) Tässähän se tuleekin: haluan kehittyä ohjaajana :) joten se vaatii jostakin luopumista. Onpas sekavaa. Heh.

Siis syksystä. Odotan että saan nostaa viimeiset porkkanat maasta, kehäkukat pudottavat lehtensä ja saan kerättyä siemenet. Tänään poimin niitä viimeisiä kukkasia kuivatettavaksi. Ja muutamat yrtit pitää kuivata kuten sitruunamelissa ja salvia :) Ja sitten: OIH! Syystyöt alkakoot! Niin että ensi keväänä ne kukoistavat taas kun lumi sulaa. Ihana mullan tuoksu, viilenevät illat. Kynttilöitäkin olen ruvennut polttelemaan! Hyvä mieli on syksystä vaikka vähän surettaakin tuo yllä mainittu asia :)

Voi kuulkaa. Minun pitäisi päästää rakas enkelikiharapoikani parturiin! Miten sen pystyy tekemään? Ihanasta enkelikiharasta tulee iso poika! Nyyh. Mutta ehkä on aika? Mutta noi pienet pitkähiuksiset pojat on niin ihania! Varsinkin kun ne hiukset ovat ihan pellavanvalkoiset!!!! Mutta päivähoitokuvaus on ensiviikolla..pitää niitä ainakin lyhentää! Jos laittas sellasen kasaritukan XD siili ja sitten pitkät hiukset :) tai muuten lyhyt mutta hiiren häntä letillä takana <3 hih.

 

No joo, mutta mä nyt lähden tästä turisemasta tonne ulkoilimaan!

Ihanaa syssyä kaikille!