Olen saanut aikaiseksi ensimmäisen skräpätyn vauvakirja-sivun. Ikävä kyllä en halua laittaa kuvaa siitä. Periaate on että en laita lapsestani kuvia nettiin edes naama sutattuna. Mutta hieno siitä tuli. Siitä sitten inspiroituneena seuraavan sivun kimppuun jossa minä kerron synnytysmatkastani pojalle. Siinä tulee kuvaa miten synnytys eteni :)


Ah, ja minulla on vaihto Jipen kanssa atc-korteista. Niitäkin ajattelin kortti päivässä-tyylillä tehdä, muuten en saa tehtyä. Poika on tällä hetkellä jatkuvasti syliin haluamassa...tai ainakin tulkitsen niin.

Nyt poika nukkuu vaunun koppaosassa täällä sisällä, kun käytiin vähän kärräilemässä. En uskalla jättää vielä ulos :) jos vaikka joku vie sen. 

Ristiäiset on lauantaina ja tarjoamme siellä kinkkukiusausta, lihapullia, kreikkalaista salaattia tsatsikin ja patongin kera ja haluan vielä päälle tehdä italiansalaatin :) sitten on mantsikka kaakkua ja pullaa ym. kahvituksessa. Halusin tehdä ruokaa kun on pitkämatkalaisia. Meen perjantaina pojan kummin luo tekemään valmiiksi ruokia, pääasiassa noi kinkkukiusaukset ja italiansalaatti. Kreikkalainen salaatti tehään sit paikan päällä.

Pääväri ristiäisissä on valkoin ja ripaus turkoosia, ihan niin ku niissä kutsukorteissa. En tykkää kamalasti sinisestä joten turkoosiin päädyttiin. Jännittää kamalasti että saadaanko tehtyä kaikki :)

Mut ei täs mitään, mä meen askartelemaan vielä kun kerkee, poika onnellisesti nukkuu nyt.

Ainiin piti vielä mainita että ne jotka on ekan vauvansa saaneet niin kannattaa ehdottomasti kysellä omasta kunnasta että järjestetäänkö siellä ekavauva kerhoa! Mä kävin oman kunnan kerhossa tiistaina ja suosittelen lämpimästi kaikkia ekan vauvan saaneita painumaan sellaseen. Jotkut kerhot on kait maksullisia, mutta tämä on ilmainen ja järjestäjänä on seurakunta.

Omii