Noniin, nyt on vihdoin täälläkin netti! Joka myöskin tarkoittaa sitä että meidän keittiö on valmis...jotakuinkin. Pientä fiksailua vielä ja kohta alotetaankin sitten vessa+suihkuremppa. Toivottavasti siinä menee pikkasen vähemmän aikaa vaikka siinäkin on kyllä kova homma.

Mä en ole askarrellu pitkiin aikoihin, paitsi töissä. Mutta kauhee hinku on askarrella taas! On paljon kaikkee mitä pitäis tehä. Ensin ne kesken jääneet!!

Ihanaa kun tulee kesä vaikken niin kesä ihmisiä olekkaan. Mutta kyllä on ihanaa saada aurinko tähän maailmaan kun talvi nyt on lähinnä ollu pitkään kestäny syksy! Kamalaa kun ei oo lunta!

Mun pitää tästä rientää töihin, pitää vielä hakea kaupasta kerholle välipalaa, kun eilen en muistanut kaikkea ostaa...olen ollut vähän muissa maailmoissa, mutta eiköhän sekin korjaannu!

Ja Keijukammariin sellaiset terkut että laitan nuo jo valmiit kortit tulemaan lähiaikoina ja Annitanni, miten olis kukkavaihdot kun puutarhahommat ym. on alkamassa??? Mulla on täällä taimia juurtumassa vesilasissa että mitäs laitetaan :D

Okei mutta näkyillään useemmin!