Tiimariin. Ihan vaan sattumalta työkaverin kans...oli hyvä reissu kun sai taas kaikkee uutta, mutta huono siinä mielessä että rahaa palo runsaasti. Mies ei ole kohta tyytyväinen...Mä mietin tässä että nyt pitää oikeasti pitää taukoa noiden askartelutilpehöörin ostamisessa! Mä tulen hirmu iloiseksi kun saan ostaa niitä ja tehdä, mutta kun niitä ei ehdi käyttään pois kun ostan jo uutta satsia. Siis ainahan pitää askartelutarvikkeita olla, mutta kohta on niiiiin paljon kaikkee että osa unohtuu! Ja kaapit täytyy. Siispä haastan itseni. Kesäkuun alusta se on sitten ostokielto kuukauden verran askartelukamoihin.

Eilen oli vielä semmonen juttu kun piti mennä salille ja minä käskin miestä tulemaan puoli viideksi salille. No joo. Soittelin siinä sitten viittävaille että missä helkutissa se on...oli VASTA lähdössä. Ja minä siis soitin jo reippaasti ennen neljää ja sanoin että lähdet tasalta..Ja siis mä en mitään niin inhoo maailmassa kun odottamista! Siis jos on sovittu aika ja sitten pitää ootella. No minähän vetäsin 20 pussia herneitä nenään ja kun ukko saapui paikalle, "heitin" sen ulos autosta hirveellä metelillä ja sanoin että nyt meni fiilikset ihan että  mee yksinäs. Otin miehen pankkikortin ja sanoin että mä meen nyt kauppaan, soita ku oot valmis. Ja törsäsin vaatteisiin.

Ehkä toi nyt oli todella typerää, mutta mulla ei tosiaan ollu fiiliksiä enää, olin vaan täynnä harmistusta ja v....sta ja vihaa. Mä oisin siellä salilla ollu ku joku justiina varmaan...suu väärässä. Se vaan harmittaa kun olin niin innoissani menossa sinne...ja sit mies on tollanen etana joka jää keskustelemaan kilpikonnan kanssa...buu.

No uus yritys tänään. Otan kyllä salikassin nyt mukaan, eilen siis miehellä oli mun kassi..ku en viiti niitä töihin raahata. Opinpa tästäkin: ota salikassi mukaan töihin. joop.

YRitän saada kuvaa tosta yhdestä kivasta projektista mikä mulla tässä on :) laukkua vähän uusin tässä. Hih.

Omii