On niin joulusen näköstä pihalla. Pakkasta on ja luntakin :) Olen saanut rakennettua tänne sisällekkin joulun. Pieniä lisäyksiä täytyy vielä tehdä.

Normaalisti olisin vielä tähän aikaan aamusta vaavin kanssa nukkumassa, mutta tänään on vähän eri juttu. Ollaan menossa yhdeksäksi sairaalaan lasten klinikalle. Käytiin maanantaina neuvolassa ja paino ei ollut noussut terkkarin mielestä tarpeeksi ja samalla laittoi lähetteen labraan keltasuuden vuoksi. No eilen käytiin labrassa ja kahen aikaan terkkari soitteli että arvot oli kohollaan. Se oli sitten soitellut Hyvinkäälle ja ne oli sieltä sanonee että parempi tulla käymään.

Vähän ehkä pelottaa että vauvassa on jotain paljon vialla...mutta nää on kai ihan normeja juttuja. Ja ne haluaa ottaa pienestäkin sisään, ettei vaan pitkity jos on jotain. Mutta mennään ihan hyvillä mielin ja toivotaan että kaikki on kunnossa.

Maitoo ei edelleenkään tule tarpeeksi ja olen joutunut antamaan korviketta enemmän. Mutta vielä en luovuta! Lypsän aina tissit tyhjäks kun poika nukkuu ja sitten kun herää laitan ensin tissille ja sitten annan lypsetyn maidon ja lisäksi korviketta. En voi antaa periks! Tässä siskollekkin sanoin että nää mun tissit taitaa olla vaan miesten ilona, näillä mitään virkaa ole, sama ku leikkauttas pois :)

Okei mut nyt täytyy ruveta herättelemään vauvelia syötölle, että nukkuu sitten automatkan. OUkkei. Palaillaan.

Omii