Eilempä valittelin tota tavaran paljoutta, mutten missään nimessä tarkottanut sitä että tavaraa on liikaa :D Tilat vaan on pienet.

Nyt sitten sain aikaiseksi :) hehe, en siivota vaan kurkittua että mitä sitä haluais hankkia! Mä oon haaveillu cutlebugista pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Ja itseasiassa ihan hyvä juttu. Sillä nyt vähän kattelin noita Heinikka09´s Chanellin videoita ja sieltä bongasin SLICEN.  Ja nyt vaihtui haluttava :D tää menee nyt sitten jääkaapin ovessa sijaitsevaan ostoslistaan cutlebugin tilalle, muistikortteineen!

Toinen asia on että nyt pitää ruveta sitten keräämään rahaa tohon laitteeseen :) paitsi että ajattelin pyytää sen mieheltä joululahjaksi XD jos sais vähän etukäteen. No mutta mutta...ehkä mä jaksaisin odottaa jouluun saakka. Meillä ku tota rahan menoa nyt tulee olemaan ku lähdetään loppukesästä kreikkaankin. Pojan kummeilla on siellä mökkipahanen ja menemme sinne sitten katsomaan miltä kreikka näyttää. Mies on siellä jo moneen otteeseen ollut, ovat tollasii matkustajia olleen perheensä kanssa.. itte oon ihan kotimaanmatkailun kannalla, mutta onhan se kiva lähteä. Varsinkin kun toinen kummeista on ihan kreikkalainen, niin ei pelota niin paljoa :D

Poika heräs, mentävä. MOOOI. Omii