Elikkä ongelma on tämä. Ihan liikaa kaikkea mitä pitäisi kokeilla ja toteuttaa ettei tiedä mistä aloittaa!

En varmaan ole ainoa jolla on tälläinen jumi. Totaali jumi. Aikaa kyllä olisi, muttei tiedä että mistä aloittaa kun haluas kaikki heti tänne nyt...Ja pelko siitä että unohtaa jonkun todella hauskan jutun mitä on haaveillu koikeilevansa joskus.

Mietin tässä että pitäisiköhän taas alkaa tekemään sitä idea kirjaa...mulla on niitä jo kolme vihkoa :D mutta jos tällä kertaa kokoaisi vanhat ja uudet samojen kansien sisään. Jos se solmu siitä sitten aukeaisi kun tekisi yhtenäisen idea kirjasen.

Lähden toteuttamaan tätä kirjaani/vihkoani...ainakin ajatuksissani :D

Lähinnä tämä tällainen solmuuntuminen johtuu siitä että olen viime päivinä käyttänyt aikaani istuen satojen kirjojeni ja lehtien seassa kahlaten ideoita jouluun. Ja tuntuu todella epätoivoiselta kun ne kirjat ja lehdet joita tarvitsisin ovat säilössä varastossa...ja haluaisin itselleni kirjaston/askarteluhuoneen, jossa olisi kaikki järjestyksessä (hehe, mahdotonta varmaankin :)) ja saisin ammentaa uusia ideoita ja tuottaa omia ideoita! Puuh! Taas tulee se ahdinko... :D

Haluaisin siis järjestää kirjani (ovat lähinnä käsityö, puutarha ja kokkauskirjoja...), tehdä niistä luettelon mitä minulla jo on ja jatkaa keräilyä. Haluaisin saada askartelutavarat jonkinmoiseen järjestykseen, sillä aina jotain unohtaa kun on niin paljon sitä kamaa. Ja reseptini. Ne pitäisi järjestellä ja saada ne entistä paremmin käyttöön. Haluaisin tehdä sen idea kirjani....Lisäksi tahtoisin ommella, askarrella, tehdä paju- ja paperimassatöitä jälleen ja ja ja. Lista voisi jatkua olemattomiin saakka :D (voiko noin sanoa?)

Iso huokaus!

Tällä viikolla muuten sain kokoon erään kirjasarjan jota olen metsästänyt monta vuotta! Kiitos siitä kuuluu kierrätetään-blogiin! Olen siis kokonaisen Uusi ompelu- ja käsityökerho- sarjan omistaja! :) Jeiiii! Sarjaan kuuluu ilmeisesti vain 26 osaa koska enempää en ole löytänyt.

Ja Osmosta vielä sen verran että, otin siltä tänään sen kännilaastarin pois ja voi ku se alkaa jo oleen ihana oma ittensä. Toki varmasti vielä vähän sattuu kun on iso 10cm haava selässä, eikä leikkauksesta ole kauaa aikaa. Mutta hienosti jo kävelee ja jaksaa jo innostua siitäkin kun annan Tiuku-kissalle ruokaa. Ja tänään juoksi innoissaan kissaa vastaan kun ulkona kohtasivat. Ei saisi kai juosta vielä, mutta millä minä sen estän. Ja jos toinen kerran juoksee niin eikai siitä välttämättä kamalasti haittaa ole? hih.

Omii