Mulla kauhee ressi kun kohta on loma loppu ja sitten joutuu töihin :) sitä niin haluis vielä lomailla. Noh, ei pidä valittaa, hyvä että on töitä.

Musta ei ole kuulunut moneen päivään mitään :) anteeksi siitä. Mutta on ollut tekemistä ihan riittävästi. Olen saanut sen piirongin hiottua ja pitäs hakea maali siihen niin sais maalattua :) ehkä sekin tällä viikolla.

Mutta viikonloppuna kävimme Paraisilla. Siellä oli Rokken Rowlit-tapahtuma. Esiintyjinä oli Hurriganes, Boney M, Uriah Heep ja Leningrad Cowboys...unohtuikohan joku...hhm. No täytyy sanoa että Hurriganesin aloitus oli aika hurja :D Remu heitti rumpukapulalla äänensäätäjää joka ei oikein osannut hommaansa joten eka piisi meni kuunnellessa Remun kiroilua. Tykkäsin kovasti Boney Mstä vaikkakin ne laulo ensin sikermän lauluista sitten lauloivat sikermästä kaikki laulut kokonaan ja sitten taas sikermä. Ja kun huudettiin takas lavalle taas sikermä....mutta ei mitään oli tosi hyviä!! Uriah Heep soitti pitkään ja kyllä mä tykkäsin, mutta jalat oli siinä vaiheessa krampannu tuhat kertaa..JA Lennarit. Niillä oli tosi hyvä show. Ja soittivat piiiiitkään. Mutta hyvä keikka oli niiltä! Ja loppuun pommitettiin taivaalle ainakin 20000euron arvosta raketteja. Viime vuoden suomen mestari pisti parastaan.

Niin se tapahtuma oli siellä keskellä kalkkikaivantoo. Sinne mentiin bussilla ja tultiin pois bussilla. Ihan hieno kokemus ja mieskin sano ettei haittaa yhtään vaikka ei päässykkään Metallican konserttiin :)

Ja sitten tuoreempiin tapahtumiin :) Meillä on nyt sitten tapahtunut perheenlisäys.
743006.jpg
Huono kuva mutta, siinä hän nyt sitten on. Osmo poikamme :) Affenpinseri rodultaan ja 8 viikkoa vanha. Osmo haettiin sunnuntaina ja kaikki on menny ihan kivasti. Tänään kyllä vasta söi ensimmäisen ateriansa, ei oo oikein maistunu aikaisemmin. Leikkisä vekkuli on hän. Äitylin pikku vaavi.

Kissat on suhtautunu ihan hyvin uuteen tulokkaaseen. Kiertävät kyllä kaukaa vielä otuksen. Haistamassa ovat käyneet kun pentu nukkuu. Ja Tiuku vähän tassulla läppäsi pääkoppaan kun Osmo meni liian nopeasti liian lähelle. Mutta Piltti on enemmän äidillisempi :) pentu vinkuu ja Piltti miettii että onkohan sillä nyt joku hätä. Pitäiskö mennä lohduttamaan?!! :D

Autokin on nyt TAAS huoltamolla. Ei suinkaan olla ite taas kolhittu vaan miehen työkaveri pamautti kylkeen parkkipaikalla...meillä on nyt laina-auto, ihan uus Opel Astra. Ja muuttokuormaa mahtuu enemmän ku omaan autoon :D heh.

Remppa ei vieläkään ole kunnolla aloituksessa. Pari pientä ropleemia ollut ilmassa. Mutta isi tulee kattomaan huomenna mitä pitää tehä.

Että tämmöstä tänne :D
Ei muuta. OMII
ainiin tapahtumasta laitan sitten jossain vaiheessa kuvia.