Tässä olen inspiroitunut selailemaan kuvia ja laittamaan niitä järjestykseen jotta voin polttaa ne cd:lle. Löytyi paljon esittelemättömiä kortteja, jotka on pitäny laittaa näytille mutta ei vaan olen muistanut/kerennyt.

Pojan 1 vee synttärit oli reilu kuukausi sitten ja tein kutsukortit. Idean sain Saronin vanhasta blogista. Leimasimen valitsi mieheni :D hän oli sitä mieltä että juuri tämä Art Impressionin leimasin kuvaa ja näyttää meidän vesseliltä. Ja toden totta poika kurkkii tuolla tavalla pöydän kulman takaa.

Kuvan olen värittänyt H2O- väreillä, ei ollut kuin yksi sarja ja kaikkia värejä ei löytynyt, joten päädyin kokeilemaan näiden vesivärien yhdistämistä :) ja täytyy sanoa että hienosti onnistui. Piti vain vähän opetella ensin :D

Ja kortti sisäpuolelta. Täytyy myöntää että sain aika monta koe versioonia tehdä ennen kuin päädyin tähän ratkasuun. Monesti meinasi hermo palaa, mutta tyytyväinen olen! Toudellakin.

Sitten tässä viimekesäisten kaasoilujen polttari kortti. Elikkä tämä kortti meni rinkan mukana tulevalle morsiolle ja hänen piti kerätä nämä kamat rinkkaan. Kortin väri on teeman mukainen. Missibarbi teemalla :) Ja tietenkin kaikki oli pinkkiä.

Kortti/kirjekuori edestä.

Takaa. Kuori on tehty ihan vaan kartongista. Narut on kiinnitetty ensin kaksipuolisella teipillä ja varmistettu sitten kukkahaaraniitillä. Haaraniitin päällä on timangi.

Avattuna :)

Luetellut tavarat ja ala osassa lukee että saa avata VASTA rinkan täyttämisen jälkeen.

Ja tässä sitten avoinna vielä suljettu osuus, jonka sitten sinetöin kaksipuolisella teipillä.

Joten tässä nämä "unohtuneet". Lisää luvassa :)

Omii