Tänään on pikkuruisen miehen alkumme 1-vuotissynttärit! Ne tosin on juhlittu jo tältä päivää, pikkumies on jo untenmailla ollut kolmisen tuntia.

Ajatella että sitä vuosi sitten oltiin synnärillä ja poika oli niin pikkanen. Nyt vajaa 11 kilonen jässikkä ja 76 senttimetriä pitkä. Kävelee kovaa vauhtia, kiipee kun on mahdollisuus ja äidin silmä välttää.. Osaa sanoa pallo, pylly eellä, äiti, isi, kirja, tutti....tosi ne ovat paao, pyyyeee, äi-i, ii, iia, tutti. Tutti ja auto tulee oikein :) Eilen kun tulin kaupasta, poika vietti isi aikaa ja kun tulin kotiin hän tuli ovelle ja heilutti molempia käsiään kärsimättömästi ja iloisesti hihkuen äi-i äi-i äi-i :D miten ihanaa!!

Tänään pikkumies on ollut oikein linssilude ja kaikkien kaveri :) ainoa jota vierasti oli setänsä :D mutta varmaankin sen takia kun muistutti niin kovasti isiä että häkeltyi. Heh.

Lahjojakin sai :) tietenkin. Kummit toi poikavauvan, mumma ja vaari potan, pappa (minun isä) toi lupaamansa duplo leegoja, setä ja sedän vaimo toivat koottavan klovnin ja kerhotäti (sedän vaimon äiti) lähetti kirjan ja eno toi perheineen magneetti palapelin. Kaikki tarpeeseen. Illalla harjoiteltiin potalla istumista, vaippa päällä. Leikittiin istu-nouse leikkiä ja hauskaa oli.

Mä tein kakunkin...tein kerhoonkin torstaina...ja voin kertoa että se kerhoon viety oli kakskyt kertaa hienompi, että ois pitäny tehä samanlainen tänne kotiinkin!! noh...ensinnäkin eka kakku vähän lässähti...ja tein sitten päälle toisen pienemmän kakun. Noh..luulin että meillä on omatekemää mansikkahilloa, nii eipäs sitten ollutkaa. Hätävarana pistin sitten pojan pilttejä väliin :D ja daimsuklaa kuorrute. Laitan varmaan kuvaa lähiaikoina...jos kehtaan.

On se vaan niin ihana poika. Naurava ja harvoin (koputtaa puuta) äkäinen. Touhukas vesseli! Äidin pikku kulta! Ja isin kans :)

Ihanaa kohta on joulu! Mulla täällä pikkuinen joululahjatehdas päällänsä. Laitan niistä sitten kuvaa joulun jälkeen...en voi laittaa tänne koska en voi olla varma siitä lukeeko lahjan saajat blogiani :) jepsulleen. Nyt lurpsaa tän äidin simmukat siihen malliin että on aika kömpästä nukkumatin maille! Palaillaan!

 

P.s jos joku miettii koiran kohtaloa niin Osmo on elämänsä kunnossa! Virkee ku peipponen ja kulkee paremmin ku koskaan ennen.

Omii