Ajattelin tulla päivittelemään pikkasen. Harmittaa kun kuvia en vielä saa laitettua...Olis kiva näyttää mitä on aikaiseksi saanut, mutta pian sitten.

Eilen ja tänään olen töissä lietsonut lapsille ATC-korttien tekoa :D Ja hyvän osanoton onkin saanut se homma. Tänään jopa melkein kaikki pojat tekivät liukuhihnalla omia keräilykorttejaan. Hauskaa oli katsoa kun pari poikaa teki oikein huolella parit omat jäkis kortit ja loput 5 teki tussilla taistelukortteja. Oli niin hassua kuunnella kun jokaiseen korttiin piirtyi jos minkin laista taistelutyyppiä jolla oli 100 pistettä ja aiheuttaa damagee niin ja niin paljon... Ja arvatkaa, ne vielä vaihteli niitä! Tuli hienoja kortteja ja loppuivat kesken, mutta lupasin huomiseksi viedä lisää kortteja.

Ennen näitä kortteja pojat teki taistelulehtiä ja nyt sain ne innostumaan näistä korteista. Näitähän voi hei vaihdella!! Kyllä oli kiva päivä tänään. Tyttöjen panos kortteihin oli todella hyvä. He miettivät tarkkaan  mihin kohtaan mikin koristus tulee. Ja hienoja kortteja saivat aikaan.
Pitää kuvata muutamia tänne, jos saisin vielä purettua niitä koneelle :D

Kohta alkaa vessa/suihkuremontti. Pelottaa ihan kamalasti että jos se venyy, niinku tää keittiökin. Isä sanoo että se ei saa venyä! Se täytyy valmistuu ennen talvea. TOivotaan kovasti ja tehään töitä niin pirkuleesti! Kaipa tästä joutaa nukkumaan, meinaa silmät lurpsua. En osaa enää valvoa pitkään. Mutta kaipailen edelleen uusia vaihto kavereita :D jos jollain on jotain mitä vaihtaa, atc-kortteja, askartelutavaraa, decojen sivuja niin yhteyttä vaan! Intoilen unissanikin :D

mutta nyt mooi. ja hyvät yöt.
Omii