Siis kyllä tätä on odotettu. Nyt vihdoin päätin että sohvalla askartelu saa loppua. Haimme lähitalosta tällaisen:
1783193.jpg
Vielä on paljon järjestelemättä, mutta kyllä on nyt onnellinen olo. Siinä näkyy vähän seinää, joka kertoo missä vaiheessa ollaan remontissa :) Tämä huone on olkkari joka tehdään viimeisenä. Huusholli on nyt ihan sekaisin kun aloitin siivoilut :) Tässä nurkassa oli siis ennen sellainen vanha senkki minkä mieheni isä oli tehnyt. Se siirtyi nyt ylös odottamaan parempaa paikkaa. Meillä siis tehdään kovaa vauhtia vessaa ja suihkua. Laajennettiin kuistille. Vanha ihana kuisti eristettiin ja purettiin ikkuna osittain. Harmittaa kovasti, mutta tässä vaiheessa ei ole muuta paikaa minne vessan ja suihkun laittaisi. Kiire on kova, eikä ole aikaa tehdä lisäosaa. Kuisti tehtiin kuitenkin niin että jossain vaiheessa sen saa sitten uudelleen samanlaiseksi mitä se oli. Kuvia on kovasti ettei vain unodu. Seuraava projekti on sitten makuuhuone joka sijaitsee kuvasta katsoen vasemmalla. Pitäsi saada valmiiksi ennen vauvan syntymää. Toivottavasti.

Ja sitten. Voitin Katin blogi arvonnan Käsintehtyä-blogissa ja tällaisia juttuja posti minulle toi:
1783195.jpg
Kortissa meni yks kukka taittumaan skannerissa...heh ja sitten siihen mitä paketti sisälti
1783194.jpg
Hauskaa että juuri tuollainen skräppivihko :) olen juuri tekemässä samanlaisesta yhtä juttua ja on pitänyt hakea toinen samanlainen samaan projektiin :D Eipä tarvinnu vaivautua. KIITOS Kati!!

Minä jatkamaan nyt siivoiluja. Isä on tulossa viikonlopuksi hommiin, joten PITÄÄ saada valmiiksi tää siivoilu. Pakon edesssä siivoo muuten tosi tehokkaasti!
Omii