Olen nyt saanut valmiiksi sadan teeman atc-kortti vaihdon! Eihän siinä menny kun reilu vuosi!!! Mutta nyt on jotenkin tyhjä olo :D Hieman tuntoja vaihdosta: Alussa oli intoa ja tein kaikki kivat ja kiinnostavat ensin...ja niin siinä sitten kävi että kyllä mielikuvitus oli lopuillaan viimesiä tehdessä. Kaikki tylsät jätin viimeseks...mikä on suuuuuri virhe. Ne pitäis tehä eka. Ja jos joku joskus ehdottaa samanlaista vaihtoa niin teen ekaks nää tylsät. Mutta kivaa oli tehä kuitenkin.

Nyt pitäis kiitellä kaikista vaihdoista joita oon tässä pitkin kevättä tehny. Kiitos siis kaikille immeisille jotka ovat mun kanssa tavaraa vaihdellu. Nyt on valitettavasti niin että tavarat on käytössä, enkä kuvannut niitä saadessani ne...mutta jos tästä tän päiväsestä laittaisin :D eli siis osallistuin Marelon iloista kesämieltä- vaihtoon ja tälläistä sain pariltani
1681453.jpg1681454.jpg
kuvat on vähän väärin päin :D skanneri on uusi enkä osaa käyttää sitä ilmeisesti. Sain siis tarroja ja tuollaista hassua kangas paperia. Noitten lisäksi sain kirjepaperia :D Kiitos siis Iitaliinille.

Nyt yritän saada aluille pienen skräppi kirjan :) aihetta en vielä paljasta, mutta eiköhän sekin ajallaan.
Tänään muuten satoi täällä pk seudulla rakeita. Sellasii pikkurillinpään kokosia mötiköitä. Oli siinä kissat ja koira ihmeissään.

Niin ja kertokaa mullekkin missä ois kivoja vaihtoja :D Haluisko joku nyt vaihdella mun kans atc-kortteja tms :) Harmittaa kovasti kun oon päivitelly niin huonosti tätä et kaikki lukijat kaikonneet :D toiv. ei sentää kaikki. Okei. mutta nyt miehen kainaloon kattoon joku leffa. Ihanaa viikonloppua kaikille ja vedetään aurinko väkisin näkyviin!!

Omii