Poika täytti tänään 6kk! Miten se voi olla mahdollista? Justhan mä sen sain syliini pienenä nykerönä!

Tällä hetkellä hänen osaamiset ovat: Konttausasento ja menee lujaa, omalla tyylillään muttei vielä varsinaisesti konttaa. Tykkää räplätä asioita joita ei saa, kuten koiran lelut ja hifit. Naurelee ja on iloinen poika!

Painosta en tiedä, mutta lähemmäs 10kg ollaan varmaankin. Miettii että syntyessään oli 3250g! Niin pikkuruisesta kasvanu iso poika!

Syö kiinteitä hyvin mielellään, lempiruokaa taitaa olla perunaparsakaali sekoitus. Inhokki on selvästi edelleen puuro ja porkkana. Rakastaa päärynä ja omena sosetta ja niitä ihania lasten jugurtteja!

Nukahtaa helposti, mutta tietenkin alkanut kiukkuamaan sillointällöin vaivaavien ikenien takia. Hampaita ei siis veilä ole mutta varmasti tulee piakkoin. Nukkuu parhaiten kyljellään. Ja nukku aika on klo 19-7. syö vielä kaksi kertaa yöllä ja yö alkaa siis klo 00.00 jolloin annan ekan vellin ja sitten kolmelta toisen vellin.

Lempi lelut löytyy tietenkin koiran lelulaatikosta. Ja koira tykkää sitten pojan leluista...outo homma mutta näin on!

Ihanaa nähdä kun pikkunen ei ole enää niin vauva! Alkaa näkymään pientä luonnetta jo. hih.

Nyt on niin myöhä jo ettei ajatus enää kulje, tässä taitaakin olla nämä tärkeimmät. Joten nyt nukkumatin maille. Editoin huomenissa lisää tähän muista puuhistani :D oli vain tärkeetä tulla postaamaan tänne tälle päivälle jotakin.

Öitä. Omii