Esittelen teille joululahjoja ( vuodelta 2009) joita annoin lahjaksi sukulaisille. Budjetti oli pieni ja piti saada aikaiseksi jotain sellasta mikä tulisi käyttöön ja tarpeeseen. Päädyin sitten tekemään sisaruksilleni ja miehen puolen perheelle käsipyyhkeet joihin virkkasin itse uuden ripustusnauhan ja kukkasen. Tässä paketissa meni myös valkoiset kynttilät joihin laitoin silkkipaperiin leimatun pöllön. Kivat tuli mielestäni :)

Tässä vielä kuvaa käsipyyhkeistä eri kukkasilla. Käsipyyhkeet ostin kaupasta valmiina, niitä en kuitenkaan jaksanut/ehtinyt tehdä :)

Tein isälleni, miehen vanhemmille ja pojan kummeille tällaiset kalenterit. Jokaiselle meni eri kuvilla. Isälleni meni kaikista lapsenlapsista (7+ 2 puolikasta lasta :)) koottu kalenteri ja miehen vanhemmille tietty pojasta. Ja kummeille lähti kreikan matkan kuvista koottu. Tässä ollaan siis kreikassa ja poika kummiensa terassilla aamutuimaan. Tein isovanhemmille myös perhe taulut, eli lapsenlapsista koottu kehystetty taulu. Miehen vanhemmille meni siis pelkästään pojasta :D kun taas meidän isälle meni noista 9stä lapsesta koottu.

Näihin pussukoihin teinkin urakalla tavaraa sisään :) Sytyke ruusuja siis. Näitä lähti kaikille joilla oli takka. Oiva idea jos jollakin on jo kaikkea ja mikä parasta...ei maksa juuri mitään...pussitkin tein kierrätyspaperista ja paperinarulla sidoin kiinni, että koko paketin voi hävittää. Lisäsin vähän klitteriä terälehtiin niin saatiin arvokkuutta :D Pojan kummitäti ei polta ruusuja :D koska hänen mielestään ne ovat liian kauniita poltettavaksi!

EDIT: Laitan tähän laiskana ihmisenä linkin, missä on HYVÄT ohjeet sytykeruusujen tekemiseen. Googlettamallakin löytyy hakusanalla sytykeruusu. Ja minä olen siis tehnyt Sopulisiankantaa blogin ohjeella

Kaikille sisarieni lapsille ostin kaupasta. Ensi vuonna jos yrittäisi koko porukalle tehdä itse jotain...:D joo joo.

Meillä oli oikein mukava joulu. Poikakin repi paketteja, taisi vain paperi olla paljon mielenkiintoisempaa kun paperiin kääritty lelu :) Syötiin ja juotiin. Pelattiin lasten kanssa pelejä. Olimme siis isäni tykönä.

Uuden vuoden vietton on vielä avoinna mutta eiköhän se tässä piakkoin selviä mitä silloin tehdään! Uuden vuoden lupauksissa olisi ainakin että päivittäisin blogiani useammin!

Mutta nyt pojan kanssa iltapesulle ja poika nukkumaan jotta saadaan isin kanssa laatuaikaa! :) Elokuvaa ja pientä naposteltavaa.

Omii