On viimeyönä käynnä minun luonani. Elikkäs siis pyhä yrjö, oksennus, ykä, jne. Tiedä sitten mikä on kun on kuumettakin ja massussa tuntuu olevan jotain kiertävää ja hissillä se ainakin viimeyönä ulos tuli.

Tätä mä just pelkäsinkin että tuun kipeeks. Ei millään jaksais sairastaa. Ja kaikki sanoi että ei uudelle äidille pitäis mitään tulla. Mutta niin vaan tuli. Pitikin naureskella eilen miehelle kun olivat perjantaina kaverinsa kanssa otilla. Olivat eilen hieman kipeitä...pääsivät sängystä ylös vasta 17. Ja minähän pottuilin ja tässä sitä nyt ollaan.

Väsyttäis kamalasti, mutta kun menee nukkumaan niin uni ei niin vaan tulekkaan. Sitten rupee ajattelemaan huonoa oloa ja sit joutuu nouseen ylös. Pikku poika on onneksi ihan rauhallinen lapsi. Ainoa harmi on että se viihtyy niin kovasti sylissä, että kun laskee jonnekkin niin huuto alkaa. Nyt annoin miehen syliin, huusi miten lujaa tahansa, koska vaikuttaa siltä että poika haluais olla vain minun sylissä. Ja miehenkin pitää oppia rauhoittelemaan ja lapsen tuntemaan turvalliseksi itsensä isänsä sylissä. Joten suljen korvat enkä juokse apuun ekan huudon jälkeen.

Jotain tekisi mieli syyä, mutta en uskalla paljoa syödä. Eipä tämä pahoinvointisuus loppunutkaan heti kun lapsi syntyi :D heh. No mutta täytyy lopetella ja katsoa mitä jääkaapista löytyisi. Suklaata söin hiukan ja se auttoi vähän :)

Ihania pakkas päiviä kaikille!