Lahjoja sain :D siis sanoin miehelleni että jos ei tuu vähintään kymmentä lahjaa siltä niin en tuu kotiin joulun jälkeen. Sain sitten rullaleimasimia, liimaspraytä, ristipistotyön, saippuan tekovälineet (tiimarista...) hauskan hajusta hajuvettä ja siihen sopiva käsivoide...muuta en muista, paitsi sitten tietty sormessani kimaltelevan sormuksen. Kai se joku rubiini on kun punainen kivi siinä loistaa. Toivoin siis sormusta jossa olis punainen kivi :D mutta järjestelmäkameraa en saanut...tai tietokonetta...mutta ei haittaa sain ainakin liimaspraytä jota en itte raaski ostaa, kun se on muka niiiiiiin tyyristä. Saippuan tekovälineet oli hassut, kun siinä sulatetaan se massa ja mähän teen sen massanki ite. Mutta ajatus kaunis ja sainpahan ainakin kukka ja sydän muotit :D

Joulu meni muuten ihan ok. Oltiin sitten siskon tykönä kun sillä on enemmän tilaa. Ostivat sellasen vanhan kansakoulun ja siellä on yks iso luokkahuone...isompi kun meijän asuintila yhteensä.....mutta tämä järjestely oli vain väliaikainen. Isähän siis oli lonkkaleikkauksessa ennen joulua ja päätettiin että pidetään joulu siellä kun täällä olis liian ahdasta. Mutta hauskaa oli. Outoa tosin :)

Äidin haudalle laitettiin perinteisesti joulukuusi jossa oli vaaleanpunaisia oikeita ruusuja ja sisko teki hyasintin kukkasista sellasen köynnöksen. Sitten laitettiin hopeoituja lehtiä. Harmittaa kovasti kun en heti siitä kuusesta kuvaa ottanut. Mutta ens jouluna sitten taas.

Ei se joulu ihan ongelmitta oo kuitenkaan mennyt. On ollu vaikka mitä kaikkee... ja eilinen meni ihan pyllerön alle...mä näin unta ja siitä se sitten lähtikin. Mutta ei siitä sen enempää.

Say 4 on taas alkanut ja tungin itseni siihen. (Pikkuveljeni 21, leikkii leegoilla ja toi näytille kun oli tehnyt rekan jota ajaa toinen pikkuveljeni...hän on siis ihan tervejärkinen, tämä tekijä...) innolla odotan paketteja, koska säännöt ovat nyt todella tiukat :D

Siis uutta vuotta odotellessa,

Omii
ps. 8000 täynnä! Pitää siis keksiä joku kilpailu tähän väliin.