Voi himputti kun siitä on aikaa kun viimeksi tänne kirjoittelin!

Nyt vasta sain koneen kuntoon! Tarina on varsin pitkä ja voin kertoa että luotto noihin tietokoneen korjaajiin on täys pyöreä nolla!

Ensiksi vein koneeni paikalliseen koraamoon jossa se vain siis puhdistettiin. Vein kotiin tyytyväisenä ja sitten se kosahti. Edelleen oli se ongelma mitä käskin korjata, mutta tämän tyypin mielestä homma tulee minulle kalliiksi. Ihan sama saakeli jos haluan että se korjataan. Viimeinen niitti olikin sitten se kun se kone ei sitten auennut ja soitin kyseiselle korjaajalle. Hän totesi sitten vain siihen noh, olihan siinä kaikkee pikku vikaa...kysyin sitten häneltä että mikä korjaaja sinä olet jos et kerran korjaa jos löydät jotain vikaa?!! Plus sen että ikinä enää en tuo konettani sinne, enkä myöskään mainosta kovin hyvään sävyyn kyseistä paikkaa jos sitä minulta kysytään.

 

Lähdin sitten viemään asiaa eteenpäin kotivakuutuksen kautta ja niinhän se oli että se lähetettiin vakuutusyhtiön osoittamaan korjaamoon. Eipä aikaakaan kun tuli viesti että koneesi on korjattu ja lähtenyt kohti kotia. Juu nopeeta toimintaa. Mutta kun sain koneen käsiini ja avasin sen luki näytöllä "operating system not found". Sanotaanko nyt niin että tuossa vaiheessa meinas palaa tukka, niin kovasti sauhus päässä. Koneen korjauspaperissa luki että koneen toiminta testattu. Minä sitten reklamaatiota lähettämään sinne ja kysyin että onko koneen toiminta normaalia jos näytössä lukee tuo. Että missä vaiheessa se on sitten hukannut/rikkonut kovalevyn, matkalla vai ovatko he buutanneet koneeni? Vastaukseksi sain että matkalla on tapahtunut jotain ja että lähetä takas.

Ei siinä mitään...mutta kun saa ees taas lähetellä! Ja sitten ennen joulua tuli soitto kyseiseltä korjaamolta että mikäs tässä koneessa nyt oli vikana? Selitin sille ja se sanoi että juu, oltiin laitettu kovalevy väärään kohtaan kiinni!! VOi v.....u!! pääs multa :D sitten se vielä kysy multa että onko jotain muuta mitä tässä koneessa on? Olin sille että eikös se ole sun hommas se selvittää!!

Ihan ihme porukkaa. Tässä välissä kerkesin itselleni toisen koneen tilaamaan ja nyt se korjaamolla ollut kone on postissa tulossa mulle päin. Tiedä sitten toimiiko....mutta siis tämä syynä siihen ettei minua ole näkynyt pahemmin täällä.

 

Askarteluja olen kyllä tehnyt. Joululahjat ym. mutta niistä haluan kertoa erikseen! Tässä on tätä kouluhommaakin niin sekin verottaa vähän aikaa pois täältä. Mutta yritän korjata tilanteen!! :) mutta nyt pitää lopetella.

Kiitokset Peikkotytölle kortista!! Mä en tänä vuonna lähettänyt kenellekkään kortteja, kun en kerennyt, jaksanut, viitsinyt tehdä. Joten ens vuonna uus yritys. Saralle kans kiitokset jouluntoivotuksista :) hyvät uudet vuodet teille molemmille!

Hyvää uutta vuotta kaikille!!

Omii