No joo, alkaa lämpenemään tunteet tätä vuodatusta kohtaan. Nyt jo paljon nopeempi vaikka sais vieläki nopeempi olla!

Mä kävin sunnuntaina (oli pakko vaikka oli huono olo) kirppiksellä. Sieltä mukaan tarttui vanha ristipistolehtinen ja muliinilanko, niistä en kuvaa nappassu. Kierreltiin siellä ristiin rastiin ja mentiin ns. huonekaluosastolle ja mun silmät ihan oikeesti jumittu sinne yhteen kirjahyllyn ylänurkkaan. Sinne oli päästävä kattomaan. Sieltä sitten löytyi tälläset neljä kansiota joita olen pyydystänyt pitemmän aikaa:

Näissä ei ollut mitään hintaa joten jouduin jättämään ne kirppikselle ja soittopyyntö jätettiin kun hinta tiedettiin. Niimpä soitti sitten maanantaina kirppiksen pitäjä että 10 euroa koko satsi. Niitä sitten päivällä hakemaan!! Yleensä noi kansiot tai kirjat on vähintään 10 euroo kappale! Että olen onnellinen!! Ainoo vain että tässä oik. alakulmassa olevassa kirjassa olevat kaavat ovat saaneet kosketuksen johonkin mustaan aineeseen...mutta toivottavasti saan pelastettua ne. Ovat muovitaskussa.

Pitäis joskus laittaa lista näistä keräilemistäni askartelu/käsityökirjoista. Tehdä pieni inventaario :) Mutta suurin osa on tuolla ylhäällä pahvilaatikoissa ja haaveilen kovasti että saisin ne joku päivä mahtumaan kirjahyllyyn, jota meillä ei siis vielä ole. Se tulee sitten tonne yläkertaan kun se joskus valmistuu vuonna nakki.

Mun pitäis siivota, mutta en viiti koska pitäisi levätä että tää köhä lähtee pois. (tällänen välikommentti :))

Ainiin osallistuin sitten SAY8:iin...pienellä pelolla että en kerkee panostamaan siihen, mutta ajattelin että poika on jo sen verran iso sillon että ehkä kerkeekin. Eli on rutiinit sillee kohillaan. Vaikka mistä sitä ikinä tietää!

Mulla on kova hinku ostaa auto. Mullahan siis on  tuo fordi, mutta siinä on kesärenkaat vielä ja ne pitäs vaihtaa ja jos vaihdan niin en halua kuskata poikaa sillä  kun siitä taas ei tiedä millon sen viimeinen matka on. Vaikka tosin uudemmat autot rikkuu paljon helpommin ja tuo on helpompi korjata jos siihen jotain tulee. Mut haluisin sellasen kauppakassin. Noh...justhan me ostettiin toi iso autoki :) siis miehen auto. Ehkä se sai tän autoinnon päälle.

Mut nyt lepäilemään. sseeeaaa