Tulin just sisälle. Käytiin pojan ja koiran kanssa ulkona. Tavattiin kylänreitillä tuleva äiti kans :) ja siinä juteltiin tovi. Ei ollu tienny että meille vaavi on tullut. Enkä minä hänen raskaudestakaan ole ollut tietoinen. Sovittiin että näkyillään :)

Käännyttiin takas ja toto lunta tupsutti vaan. Kolasin sitten meidän pihankin samaan syssyyn, vaikka sitä lunta vielä tulee. Tulipahan urheiltua, eikä sitä lunta oo sitten niin paljoa kun sen tulo loppuu :)

En muista mitä oon kirjotellu edelliseen postaukseen, mutta tulkoo sitten vaikka kertauksen vuoks, että sain tehtyä pojan vauvakirjaan yhden sivun. Kuvia synnytyksestä ja sen jälkeisestä sairaala oleskelusta. Nyt pitäis sitten tehdä sivu ristiäisistä. Mutta tulostimesta on kolmivärimuste loppu kun tulostelin vaarille ja mummalle (miehen vanhemmille) valokuvia. Ja pojan ensimmäiseen valokuvakirjaan, mitä hän sitten itse katselee nyt :)

Odottelen tässä miestä kotiin. Lähdetään kaupoille ja ostetaan vihdoin se ilmankostutin. Jos siitä ois apua kuivaan nenään :D

Koira tietty äsken rupes haukkumaan ku kuuli jotain ja luuli et tänne joku tulee...no kiva kiitos osmolle, poika heräs joten soronoo lukijat, mamma lähtee hoitaan lastaan :D

Omii