Tässä kuvaa valmistuneista saippuoistani. Tein siis kahta laatua yhteensä kilon verran. Olen tunnetusti kovin hätäinen enkä näissä ekoissa satseissa välittänyt minkälaisia niistä muodoltaan tulisi...

Joten nimeän tän toisen kuusaippuaksi joka on tehty ihan perusreseptillä mutta nesteessä haudutin kuusenneulasia :) Hajusteeksi sitruunaa, joka sitten katosi kypsyessä (niinku sitrushajuilla on kuulemma tapana...eteerisestä öljystä puhun) joten saippuasta tuli "hajuton". Samoin tuo valkoisempi...laitoin hajustetta liian vähän ja se tuoksuu nyt ei miltään :) muttei haittaa. Laitoin väriksi tähän valkeaan saippuaan paprikaa joka jäi kivoiksi pilkuiksi...kuvassa ei varmaan kauheen hyvin näy.

458393.jpg

Ja alempi kuva sitten pakatuista saippuoista. Kuusaippuan päällä on silkkipaperia ja paperinarua. Paperinaru on ostettu kirpparilta :) Ja vaalean saippuan päällä on niin ikään kierrätystä kunnioittaen postin jämäpakkauspaperia ja rautalankaa joka on saatu jostain hissin vaijerista :) Sain tuota vaijeria työkaverilta ja on oivaa helmijuttuihin! :)

458408.jpg

Ja nyt olen ostellu vaikka mitä hajuja, että kokeiluun menee nyt sitten ne. Lähiaikoina on siis odotettavissa saippuapäiviä.