Moikka.

Eilen jo meinasin postailla uutta, mutta sitten tuli tuo suru viesti joten fiilikset meni. Tänään on ihana pakkaspäivä ja aurinko paistaa. Aamulla oltiin neuvolassa ja sain "puhtaat" paperit. Nyt sitten vain odotellaan.

Viikonloppuna isä tuli käymään ja saatiin keittiöön loput (yksi :)) komerot laitettua sekä vaatekaappikomerossanikin on vihdoin ja viimein ovet! On aika hienon näköinen makkari nyt :) Eilen illalla huomasin että makkarissa kaikuu...outoa. Mutta makkarissa ei ole siis tehty mitään suurempaa, eli tapetoitu ym, koska aika käy vähiin ja se jää sitten myöhemmäksi. Eteisessä on nyt uudet ikkunat ja tällä viikolla Tuukan isä laittaa lattialämmitys kohtaan kaakelit. Sit pysähtyy remontteeraaminen. Kyprokkeja ei pistetä seinälle...koska tärkeempi on minusta lattia :) että pääsee kunnolla siivoileen. Niitä kerkee sitten myöhemmin.

Viikonloppuna on tapahtunut muutakin :) Terveydenhoitajani sanoi että oot kuitenkin jaksanut maalailla :D on meinaan kätöset vähän maalissa. Ja tämä kukkakangas myös meni osittain (froteeta en vielä käyttänyt):2028163.jpg
Ja tälläinen siitä sitten tuli, vanhasta uutta siis:
2069983.jpg2069985.jpg
2069984.jpg
Päädyt on siis laitettu tuolla kukkakankaalla :) Ja hieno tuli. Olen ylpeä. Vaikka vauva onkin poika, niin silti miehen kans tultiin siihen tulokseen että kukkaset on in. Ja mun isä sano että ette te voi tietää vaikka pojasta tulis puutarhuri :) (patja on muuten se minkä ostin kirpparilta. Oli vähän pieni, mutta ei haittaa kun siihen päälle tulee se uusi patja sitten. Vähän superloonia tunkee noihin reunoihin niin hyvä tulee. Jaloista piti ottaa pois 15cm....miettikää! Että yllän hoitamaan lasta...)

Tänään kun käytiin siellä neuvolassa kierrettiin vähän ja käytiin kaupassa. Mentiin siitä sitten pikku lenkki ja saavuttiin yhdelle kirppikselle. Ja se reissu oli kannattava! Olin nimittäin sairaalakassia vailla josta sitten myöhemmin muuntautuu hoitolaukku tai sitten mun "sihteerikkö" kassi...Katsotaan nyt. Kahdella eurolla se lähti ja se tarvitsi vähän ehostusta:
2069991.jpg2069992.jpg2069993.jpg
Laukussa oli mustasta nahkasta ommeltu tagi jossa luki Lucky Bags. Se ei oikeen sopinut mun kuvaan ja päätin sitten vähän koristella :) Tuo dream-lappu on tarra (toivotaan että pysyy) ja laitoin sen kahden haaraniitin "väliin" jos pysyis paremmin, mutta tukevasti otti kiinni. Tuon tarran olen saanut jossain vaihdossa, että kiitos sille joka minulle sen lähetti :D ja alemmassa on lauantaina ostetusta softiskokoelmasta pupu ja sen viekussa keijukammarista taannoin ostamiani timanttihaaraniittejä! Laukku kaipaisi vielä jotain, mutta en halua tunkea sitä täyteen joten se saa nyt olla tuollainen.

On ollu ihanaa tehä näitä vanhasta uutta juttuja ja kohta alan tekemään lisää. Liittyen tuohon vauvan sänkyyn. Kerron sitten myöhemmin lisää, jos saan aikaiseksi tehtyä mitään :) jos vaik vauva sattuu tänään tupsahtamaan. Hih. (huomaatteko iloisen sävyn kirjoittamisessani :) olen siis hyvällä päällä viime viikkoon verrattuna...)

Ja iso kiitos Liisalle viime viikon korttimateriaalivaihdosta ja tässä pien kuva siitä:
2069989.jpg

Niin ja kiitos muuten ihmisille, jotka on lähettänyt mulle niitä Uusi ompelu- ja käsityökerho-kirjoja! Olen ikikiitollinen!!! Paljon inspiraatioita saanut niistä ja ihanaa että keräilyni saa vihdoin täydennystä.

Tästä viime viikon tunnekuohuista ym..Tahdon kiittää kaikkia siihen postaukseen kommentoineita! Ihania kommentteja ja rauhoittavia. Iso hali teille! Nyt vähän järjestelemään vauvan laatikostoa, jälleen kerran :)
ehkä vois pestä pikkuselle jo lakanat.

Omii