Sain tänään postia saylta ja samalla paljastui kuka hän on! Kiitos Anspe näistä kuukausista! On ollut mahtava odottaa paketteja! Tylsää vaan että kaikki loppuu aikanaan...nyt varmaan rutiinilla odottaa, hehe, että posti tuo ens kuussakin. Muttei vaan tuo.

Ja tässä viimoinen lähetys.

1240510013_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On 3d-keijuja, nauhaa, kukkia, metallikoristeita ja tarroja. Ja taustapapereita. Kiitos iso :D!

Tänään saapui minulle jotain muutakin :D hehi. Olen niin kauan ettiny tota että innoissani olen. Voisin hyppiä kattoon. Se on tehty massiivipuusta ja on pituudeltaan 180cm...pervoimmat älkööt ajatelko yhtään mitään...ja leveydeltään 85cm. Ihana ihana uusivanha pirttipöytäni penkkeineen! Kuvaa ei nyt ole mutta tuo sayn lähetys on kuvattu siltä :D Nyt pitää vaan saada viimeiset silaukset keittiöön, eli listat ja ynnämuut koristelut paikoilleen...puuttuu siis vielä puuhellan päältä "katos" ja siihen on suunniteltu asennettavaksi huippuimuria koska sähköliesi on myös siinä saman kuvun alla. Lattialistat uupuu. Ja se ihana ihana tupakaappi puuttuu!! Senku vielä löytäis, uutena tai vanhana (etsinnän alla, jos jollain on turhana niin ottaa reippasti yhteyttä :)). Tuppaavat olemaan vaan niin pirun kalliita. Pläh. Vielä sekin komeilee keittiössäni, VARMASTI.

Mutta nyt pitää lopetella. Ainiin ja tämä elämäntaparemontti on alkanut varsin hyvin :D olen siitä iloinen. JEE ja kesä lähestyyyyyy. Nonii, moikka!

Omii