Mä oon Piltti, jos joku ei sitä vielä tiennyt...1012036.jpg

- Seuraavassa kuvassä äiti eli Omii on virkannu tälläsen kivan kassin.
1012037.jpg

1012040.jpg
- Se on noita kirppisjuttuja sekoillu jo jonkin aikaa ja nyt se sitten väsää muutamia tuotteita itte sinne, tässä on nyt sitten toi kassi mikä oli kuulemma sen mukaan todella työläs. Meinaan ku noita ruutuja piti virkata oliks se nyt jos en ihan hirveesti valehtele niin 43 kpl. Sitten useesti ku se jätti ne sohvalle, niin jompikumpi Osmo tai Tiuku levitteli ne ruudut pitkin huushollia. Mä en luonnollisesti tehny mitään, koska istuin pönttöuunin päällä kattelemassa.

- Sit se värkkäs tälläsen lompakkosysteemin, mihin se ei oo ihan tyytyväinen. Noita lompakoita on jossain muutama lisää, muttei se saanu tähän hätään niitä kuvattua. Ne on niitä neliskanttisii tavallisia kukkaroita.
1012062.jpg
- Toi on tollasella nepparisysteemillä toimiva. Ihan kiva käsilaukku olis mulle jos ois hihnat.

- Sit pitää vähän laittaa kuvaa Tiukun skitsoiluista...se joskus heittäytyy tollee maahan ja vetää siinä ku joku sätkykissa...mä en joskus ymmärrä sitä yhtään. Ihan seko. Sen nimeks OIS voinu laittaa vaik Seko...
1012046.jpg

- Pitää kai tässä Osmostakin laittaa kuvan ku se äiskä osti sille tollasen...mikä senyt on...HALOOLIIVIN että näkyy pimeessä. Huono kuva, mut ku sekään ei koskaan pysy paikallaan.
1012038.jpg
- Jaa niin se on huomioliivi eikä halooliivi....eh

-Sit, vaik me usein Tiukun kans ollaan napit vastakkain ruokailu sujuu näin leppoisasti liimautuneena, hännätkin samalla tavalla.
1012042.jpg
- No ei ihan, mut kuitenki. Ruokailun pitää tapahtuu tällee yläilmoissa koska toi Osmo Tohloppi on tollanen tohlaaja ettei saa ees ruokarauhaa. Ja toiseks se söis mein ruuat. Taustalla näkyy rekvisiittaa, osviittaa siitä mitä tulevan pitää jos joku keksii mitä äiskä meinaa seuraavaks tehä niin kommentoi niin saa sitten jotain pientä palkinnoksi. Että eiku kilpailemaan vain.
Ei mulla tässä sitten muuta ku heip. Äiskyltä terkkui.

-Piltti-