Ensinnäkin tuosta harmituksesta! Siis harmittaa se että on paljon kaikkea tässä tapahtunut, saanut aikaan ja SILTIKÄÄN en ole saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne! On ikävä niitä aikoja kun päivittelin tänne tiuhaan. Mutta jostain syystä en kerkeä. Ehkä se johtuu siitä että tietokone on tavallaan väärässä paikkaa. Ei ole kunnon työtilaa. En tiedä tajusitteko mitä tarkoitin työtilalla. No ei sitä askartelussakaan pahemmin ole, mutta jos haluaa tehdä töitä sen eteen että saa työt tänne näytille niin pitää olla tietokoneellakin työtilaa :D

Nytkin tästä tulee kuvaton päivitys. Mutta. Kevät tulee ja (vaikka eilen satoikin 10cm lunta...) sitten jatkuu täydellä teholla toimimaan tämän talon remontointi. Ainakin kovin toivon niin.

No siitä innosta sitten. On kuulkaa taas intoo piukassa tässä ihmisessä että! On niin paljon kaikkea ihanaa kokeiltavaa, uusia ideota (valitettavasti :D) listassa toteutettavaksi. Pitää nyt vain ajaa sisään ajatus: tehdään se nyt niin jää aikaa toisille ideoille :)

Ja poika :) sehän kasvaa ja voi ihanuus päästään kohta askartelemaan yhdessä kaikkea kivaa. Siis voidaan jo nyt mutta :D Ja kesä! Kesälomamatkat. Asuntovaunu! Tahdon sen :) hehe. Voi hiivatti! Tiedättekö sen tunteen ku sydän melkein kutisee innosta XD

Pojasta. Hän on nyt kohta 1v 5kk! Hurjan iloinen vesseli, niin kuin aina ollu. Osaa jo sanoja niin paljon ettei perässä pysy ja joka päivä oppii uutta. Kerkeeväinenkin on ja todella koettelee joskus hermoja, mutta suurimmaksi osaksi osaa käyttäytyä :) hih. Kova poika tanssimaan. Ja lempilelu on pallo edelleen. Kirjat on nyt uusi juttu. Niitä pitää lukee koko ajan. Ei kerkeä edes loppuun lukea kun jo napataan luettava kirja ja nakataan se lattialle, ojennetaan uus. Ja äitihän lukee.

Ongelmana meillä on se että sitä mennään nukkuun aikaisin, herätään aikaisin. Ei siinä mitään jos hän nukkus koko yön heräämättä...nyt herätään tosin jo paljon vähemmän, mutta voi sitä ihanuutta kun minä saan nukkuu ensimmäisen kokonaisen yön :) Ja siis, vaikka laittaisin kuinka myöhään niin poika herää silti kuudelta tai puoli seitsämän.  Ja päikkärit nukkuu mutta vain vajaa 1,5h. Noh, ehkäpä se sitten rauhottuu :) jossain vaiheessa.

Töissä on ihan mukavaa :) täytyy sanoa että olen varmaan löytänyt paikkani. Nämä ihmiset siellä ovat kyllä oudon ihania, että rupee miettimään että onkohan ne aitoja XD mutta on ne. Uskosin. En oo vielä löytänyt sellaista paikkaa missä olis noin hyvä työyhteisö. Voinko jo sanoa että tunnen sen porukan jos olen ollut siellä töissä vasta 3kk? Kaipa voin, jos siltä tuntuu. Eräskin päivä, koko aamu meni ihan penkin alle...ja lähdin töihin etuajassa. Menin sitten toimistolle ja siellä oli paikalla kaks pomoistani. Sanoin niille että mä tulin tänne imeen teistä hyvää energiaa itteeni, koska mulla on ollu paha aamu ja  oon pahalla tuulella. Sain kaksi halia :) ja paljon lohduttavia sanoja. Ihan tippa linssissä lähdin sieltä jatkamaan töitä, mutta iloisena ja onnellisena.

Ja tässä tämän kolmen kuukauden aikana olen kuullut pomoltani monta kertaa, suullisesti sekä sähköpostissa kirjallisena :D että miksei me olla löydetty sua aikasemmin! Olet aarre :D hivelee hieman itsetuntoo...hihi.

Mutta arvatkaapas, tämä päivittäminen loppuu taas täälle yhtäkkiä. Poika heräs unilta, joten..Ihanaa kevään odotusta kaikille

Julkaisen tupla vaihdon (#17) kortit jossain vaiheessa. Ja ne joilla on minun kortteja niin voivat myös julkaista minun kortteja...unohdin laittaa korttiin mukaan että saapi julkasta :)

Omii