Pitänee laittaa nyt sellainen kun sain ladattua ja muokattua nämä kuvat.

Tässä työessu paketissa. Sellofaanipussissa ja "kortissa" lukee...hmm. En muista ihan täydellisesti, mutta tähän tyyliin "Tämä essu on ommeltu sinua ajatellen. Essuun on ommeltu iloa, energiaa ja valoa." tuo oli pitempi mutten MILLÄÄN muista mitä siihen laitoin. Ystäväni on ollut vähän siipi maassa, joten todella yritin laittaa iloista energiaa ja iloa essuun omista varastoistani :)

Seuraavat kuvat ovat pojan 1 vee kuvakehyksistä. Lähetin tällaiset pikkuraamit kuvineen (tai ovat tuossa kirjekasassa lähdössä postiin) minun kummeille ja pojan kummeille. Omille kummeilleni siksi, että he eivät muistaakseni ole nähnyt vielä koko lasta! HARMI!! Mutta korjattaneen se kesällä. Tälläiset pikkuraamit lähtee vielä muutamille ihmisille. Kuvan koko on passikuva ja raamit olen tehnyt atc-kortista :) 

Yksityiskohtaa. Leikkasin tuosta raamipaperista tollasen raketin. Laitoin 3d-tarrapaloille ja glossyä päälle :)

Se mikä tekee näistä erikoisen on tämä :D ei siis pelkkä atc kortti pohjana!!

Tadaa! Nämä olen väsännyt eilen ja tänään. Taakse kirjoitin pojan nimen ja syntymäpäivän sekä nimipäivän. Ompahan siellä muistissa jos unohtuu :) 

Tämä idea lähti sitten rönsyään. Että pitihän sitä yksi jaloillaan oleva atc-korttikin tehdä kun noita jalan suunnittelussa "pilalle" menneitä pohjia oli:

ATC 8/2010 "Bride & groom standing still"

Hienosti seisoo :) kuvasin tuon taustankin, mutta eiköhän se tullut selväksi millainen jalka tuolla on :)

Tämä kortti lähti sitten mun kummeille sepustuksen kera:

Tähän loppuun sitten Tuplavaihto #17 Ylempänä on kaksi korttia jotka sain Leilalta ovat siis osio kaksi, eli minun lähettämistäni kuvista tehdyt atc:t. Tuhannet kiitokset! Ja alempana sitten Ullan ja Annen kortit aiheena AIKA (tuplavaihdon eka osio)

Näihin innostuneisiin tunnelmiin sanot hyvät illat kaikille ja toivotaan että saan itsestäni lisää irti että päivitän nuo vanhatkin jutut!! Heissan!

Omii