Olen jossain vaiheessa päättänyt että en tunge tänne blogiin marinaa, mutta näkyy murtuvan sekin päätös :) Minunhan blogi tämä on ja saan vuodattaa tänne mitä vain :)

No tässäpä tämän päivän saldo: Jos työpäivä meni perssiilleen niin meni kyllä loppupäiväkin. Auto starttasi viideltä työpaikan pihasta ja ajelin kotiin. Hirvee siivo ja kissanhiekat pitäs vaihtaa...no ei oo hiekkaa. Siis kauppaan. No eipä auto starttaa, ei ees lupaa. Soitto veljelle ja tankkiin masinolia--> heilutetaan autoa että aine sekoaa ja starttaamaan. Lähti tosi hienosti. Ja eeku kauppaan. Apteekkiin ekaks. Auto sammuksiin ja ostoksille. Ostokset tehty ja ei varmaan kukaan osaa arvata mitä seuraavaksi tapahtuu...auto ei starttaa. jep. Mietimpä siinä että mitäs nyt. Akku loppuu kun yritän soittaa. Istun autossa pää käsien välissä ja totean että kyllä väsyttää ihan piiiiiipisti! Ja rukoilen autoa käyttäytymään nyt iisisti ja käynnistymään. Lupaan pestä ja vahata ja siivota ym. JOS SÄ NYT VAAN KÄYNNISTYT. No ei. Ulos autosta ja heilutetaan autoa. Starttaa ja lähtee käyntiin. Suorilla kotiin ja pihaan se sitten hyytyi. Jos jollekkin on epäselvää millainen auto mulla on niin:
1872538.jpg
(hieman minimalistinen kuva....mutta ford fiesta vm -80)

No ee mitää! Hyvä ku pääsin kotiin. Mutta sitten, juuri kun ajattelin että ei tää tästä pahemmaks voi mennä. Tuikkaan takkaan valkeen ja rupeen siivoon. Juu ja kuuluu vaan PUFF ku takka lykkää kaikki savut sisälle. Monen monta kirosanaa ja yritän saada hormin vetämään, mutta sitä savua vaan tulee ja tulee. Haen ämpärin ja lykkään kaikki puut ja paperit siihen ja heitän hela hoidon ulos. Ikkunat kaikki auki. Kissat ja koira pihalle. Ja sit haetaan appiukkoa apuun ku savua vaan tulee ja tulee. Siis mä ihan hienosti arvioin että se takka lykkää kaikki sisään jos mä en ekaksi koita miten hormi vetää. Tein sen, mutta sitten se vaan kuitenkin päätti savut heittää sisälle. Tilanne rauhottu ja saatiin takka vetään kunnolla ja autoakin katottiin. Siitäkään ei mitää vikaa löytynyt. Ilmeisesti sillä oli vaan paha päivä kun en oo huoltanut sen ulkokuorta ja sisäsiivousta. Ei kukaan sellasta sontaa kestä yli vuotta, joten se saa huomenna hemmottelupäivän :)

Kyllä tuntuu että tarttis ittekki jotain hemmottelua. Oottelen kovasti jos posti tois jotain kivaa piakkoin, kyllä piristäisi päivää ihanasti.

Nyt ottaa vielä enemmän päähän ku äijällä on niin hyvä ajantaju ettäh! Ainoo asia mikä ois voinu mennä nappii niin ois ollu se että se ois tullu ajoissa kotiin. Mutta se on niin vaikeeta ku on vielä yks lastu ja sen perään vielä toinen lastu ja v...u sata lastua senki perään sorvattavana. Että ei mee hyvin. Ku pystyiskin nukkumaan, mutta en osaa nukkua ennen ku tyyppi on tullu kotiin. Eikä sekää voi ajatella että mulla on huono päivä ollu että tulis hiukan aikasemmin kotiin eikä jäis ylitöihin josta ei saa mitään!!! Ja neuvolatäti sanoo että pitää hellittää. Kertokaa ihmiset miten voi hellittää, olla välittämättä mistään. Ajatella vaan itteensä jos ei kukaan (mies) ajattele mua. Olla hermostumatta jos mua hermostutetaan tai olla tekemättä jos kukaan muu ei tee mitään???

Ehkä paremmalla tuurilla huomenna?

- Suruinen Omii-