Heipparallaa tännekkin.

Niinhän minä lupasin että kirjoittelen tiuhempaan, mutta en sitten kuitenkaan. Monta kertaa olen käynyt aloittamassa, mutta sitten olen vain ajatellut että ei ole mitään kerrottavaa kun tämähän on askartelublogi...tai oli ainakin alunperin :)

Nyt on niin muka kiirettä. Tai ei ole edes kiirettä. Jotenkin ei vain riitä aika kaikkeen. Koulussa menee kohtalaisesti. Vähän on rästissä tehtäviä jne. Mutta kaipa se siitä. Inhoan vain sitä että kaikki pitää tehdä esseeksi tai powerpointilla. Miksi ihmeessä. Kun on miljoona eri tapaa tehdä toisinkin...huokaus.

Osmokin on taas todella kipeä. Se sai maanantaina laastarin kylkeen ja piikin niskaan. Reseptilääkkeitä kaksin kappalein, joista toinen on kolmiolääke. Nyt ollaan tänään menossa ortopedille ja tiedän mitä se siellä sanoo, ihan turhaa sinne on tavallaan mennä. Leikkaukseen se kuitenkin ehdottaa. Ja tässä nyt mietitään onko siihen varaa. Lähemmäs 1000e per jalka menisi. Ei siinä mitään jos olisi vain toinen lonkka, mutta kun on molemmat ja vielä siihen molemmat polvet päälle + selkä. Viime syksynä käytiin uudelleen magneettikuvassa ja se kertoi että selässä on kahdessa kohtaa epämuodostuma. Mutta kipuilu ei kai johdu selästä vaan isompi ongelma on lonkat. Ja nyt ku mennään tonne ortopedille se kertoo hinnan ja me päätämme onko rahaa (ei ole) ja jos on kovin kallis niin joudumme päätymään ikävämpään vaihtoehtoon. Tuntuu pahalta että ei voi tehdä kaikkeensa. On kuitenkin annettu mahdollisuus parantua. Mutta miksi kaikki maksaa niin paljon.. huokaus. Ikävä katsoa kun toinen on ihan kipeä. Minä haluaisin kokeilla leikkausta koko sydämmestäni, mutta ei vain ole rahkeita. Kai.

Askartelut on jääny ihan kokonaan. Intoa olisi kyllä, mutta jotenkin kun tuo pöytä siirtyi tonne yläkertaan...olen laiska enkä jaksa kivuta sinne. Yläkerrassa on siis edelleen vintti täynnä tavaraa ja se yksi pikkuinen lämmin huone. Sinne huoneeseen pitää mennä kylmän tilan kautta. hyrr.

Ja kasvimaajututkin on aloitettu. Suunnitelmat on pitkällä ja siemenet on tilattu ja ne on tulleetkin jo. Nyt pitää vielä hankkia mullat sun muut. Sulis jo toi lumi, vaikka lumesta pidänkin ja talvesta. Mutta nyt ois kiire kasvattelemaan vihanneskia.

Mutta mun pitää nyt lopetella kun pitää saada eläinlääkäri kiinni. Olen hukannut magneettikuvat :D ja pitää niitä nyt metsästää sitten tuolta eläinlääkäriltä.

 

Omiii