Tänään on sunnuntai ;) ai onko!!! hehe.

Mulla on ollu ihan kiva päivä tänään. On ollu vieraita pojan 5kk kahvilla :D mä näköjään pidän joka kuukausi pojalle "synttärit". Hyvä veruke kutsuu immeisiä joita ei oo nähny vähään aikaan, kahville. Vaikka tulis kait ne muutenkin XD

Joo, no sehän poiki sit sellasta että päätettiin varata matka tukholmaan! Heh. Ollaan sitten menossa parin viikon päästä tukholmaan perhelomalle ystäväperheen kanssa. Jännittää ihan kamalasti, koska se on pojan eka ulkomaan matka. Kesällä ollaan menossa kyllä pojan kummien mökille kreikkaan, joten tää on vähän tälläne harjoittelu matka :D Ihanaa päästä vähän risteilemään! Ja voih, jos jollain on tiedossa jotain askartelukauppaa siellä niin kiitos kertokaa!!

Askarteluja ajattelin tässä piakkoin laittaa esille, mutta tulostin/skanneri on nyt lainassa miehen veljellä, koska tulostavat sillä hääkutsut <3 joten vähän huonoa kuvaa luvassa :)

jeps mutta kai tästä pitää mennä nukkumaan, oon heränny puoli 7 pojan kans enkä oo nukkunu päikkäreitä. Joten hieman lurppasee. Nähdään!

Omii