Jepu jee. Elossa kuitenki ollaan vaikka päivitystä tulee harvakseltaan.

Todella ärsyttävää kun omassa taloudessa ei vielä ole nettiyhteyttä joten pitää täällä tien toisella puolella anoppilassa käydä nettailemassa.

Joo oon kyllä tehny kaikenlaista! Vaikka tuntuu etten oo mitään saanu tehdyks. Mutta joulukortit on kummiskii tehty joten tässä kuva muutamasta eli tein kuitenkin n 20 kpl ja jokainen on omanlainen :D Yhtään ei oo samanlaista
1092099.jpg

Käytiin tuossa viikkoja sitten TikTakin keikalla Tampereella. Ja arvatkaas miten paljon sain tytöistä kuvia...
1092100.jpg
Tässä yks niistä monista hienoista naama kuvista....ja siis mähän seison tässä tuolilla, niin ku kaikki muutkin. Mutta sieltä perältä nyt ei mitään nähny, kuten näkyy. Istuin sitten loppuajan ja kuuntelin vain. Mies se siellä heilu ja laulo ku joku hullu (siis sehän tätä tiktakkii halus kattomaan....)... Mutta en voi sanoo etteikö tytöt vetäny hyvin. Ku se oli tähän asti paras TikTak-esiintyminen minkä oon "nähny". Ja mies sai kaikilta tytöiltä nimmarit cd:n kanteen että kyllä kannatti.

Keittiö ei vieläkään ota valmistuakseen. Isä tulee EHKÄ viikonloppuna tekemään putkityöt ja sitten ootellaanki sitä juupaseipäs sähkömiestä. Kaikki riippuu nyt tosta s-miehestä. Tuleeko vai eikö tuu...jännitystä elämään!!PRKL.

Oon tässä tehny myös joululahjoja. Kun täällä anoppilassa sanotaan ettei niille tartte ostaa mitään joululahjaks. Mutta täytyyhän mun nyt muistaa jotenkin!! Oon tässä tehny pientä salapoliisiskannailua ja laitan sitten kuvan valmiista tuotteesta esille tänne. Mutta tänä jouluna mä en ostakkaan isoille ihmisille lahjoja vaan teen ne.

Ja täytyy sanoo että ei oo varaakaan kun siellä oottaa 8 lasta tädiltä lahjaa!! Että on tädillä vaikeeta. Niin siskokin sai sitten sen pienokaisen. Laskettu aika oli vissiin 3.12 mutta poika päätti syntyä 23.10. Pikkunen on päässy jo kotiin ja kasvaa kovaa vauhtia! Että joka vuosi ku tupsahtaa yks laps sisaruksilta maailmaan niin....ihan kiva :D ja tätihän EI VOI jättää yhtään ilman lahjaa...

No onneks tulee veronpalautukset. hehe

Joo mutta nyt täytyy mennä levittämään pyykit "narulle". Oon tänään pessy pyykkiä kun ei oo enää vaatteita laittaa päälle ku ovat likasia...oma pesukoneeni on siis autotallissa ja pyykkään täällä anoppilassa. Että rajoitettua sekin pyykkääminen. Okei mutta hauskaa joulunodotusta!

Omii