Ei siinä mitään vikaa ole..mutta.

Isän siis piti tulla, mutta siellä koto puolessa on nyt taas jotain häslinkiä joten se ei sit tullukkaan. Aateltiin miehen kans että no nyt mennään sitten kaupoille...Autokauppaan lähinnä. Mutta sitten se iski! Pyhäpäivänä ei oo kaupat auki. Harmittaa ihan sikana kun auto tosiaan pitäis ihan näillä sekunneilla vaihtaa, eikä meillä oo ollu viime aikoina aikaa käydä kattelemassa muualla ku netissä. No ei menty sitten.

Käytiin me kuitenkin kirppiksellä, kun näytti olevan ainoo "kauppa" mikä oli auki ja mun oli ihan pakko päästä ostaan jotain! Lohduks :D Kun täällä on tätä rempaa nyt vielä jäljellä. Eikä täällä nää miehet saa mitään aikaseks. Ikkunatkin tuli eteiseen ja miehen isä ei niitä hänen mukaansa osaa järkevästi laittaa, niin mein isän pitäs sitten tulla. Mut ei voi mitään.

Kirppikseltä tarttu mukaan vauvan sänkyyn patja. Tuo sänky on poikien vanha (eli miehen ja sen veljen) ja vähän uudistetaan sitä maalaamalla se valkoiseksi. No siinä on ollu pien onkelmi kun mä oon niin lyhyt ja se sänky on liian korkea että mä en saa sitä vauvaa sieltä sitten pois hyvin tai laitettua sitä hyvin. Päätettiin että ostetaan uuden patjan lisäks sinne paksumpi patja alle jos mä yllän sit paremmin ennen ku ruvetaan pätkimään jaloista senttejä pois :D Löytyi sitten hyväkuntoinen patja kirpparilta viidellätoista euroa joten päätimme ostaa sen.
Mukaan tarttui myös tälläisiä:
2028163.jpg
Kankaita josta jotain pitäis väsätä. Tää kukka kuosinen on verhoa, mutta mä teen siitä jotain muuta. Toi raidallinen on froteen tyylistä ja ajattelin että päällystän sillä jotain vauvalle.

Ja tää oli ihan pakko ostos ku ei maksanu ku 0,50e ja on ihan uusi. Eli siinä lukee Would U like to visit my garden :)
2028164.jpg

Mietin tässä että mitä muuta mä kuvaisin tähän postaukseen ja ajattelin et ku eilen YRITIN siivota askartelupistettäni niin tältä se nyt sit näyttää
2028166.jpg
Yhtä sekaselta ku ennenkin!

Nää oon kuvannu joskus ajat sitten:
2028162.jpg
Tää on sellanen palapeli, mutta muutamasta kuvasta on jouduttu teippaamaan ku on kuvaa lähteny rispaantuun joten (kirppislöytö) tästä olis suunnitteilla tehä lorupussiin ne kortit. Mutta sekin työn alla :D

ja sitten kuvaa meidän edelleen vähän keskeneräsestä suihkutilasta. Pieniä sisustus juttuja pitäis tehdä ja laittaa pyykkikoneen päälle taso ja seinälle yläkaappi pyyhkeitä ym varten. Mutta niin ku sanottu täällä kaikki etenee hitaasti.
2028158.jpg
Tuolla pystyy kuitenkin jo ihan suihkuumaan ja käymään p.....lla ja pyykkikonekkin on!

Illaksi ollaan suunniteltu saunaa kipujen vuoks taas ja sitten aateltiin kattoo noi rästi leffat Horton ja joku komedia minkä nimee en muista. Mutta rattoisaa päivänjatkoa kaikille!
Omii