Ollaan suunniteltu kevätretkeä ipläisille ja retki itse on huomenna. Menemme yhdelle urheilukentälle ja sinne tulee myös toinen ip. Meidän puolelta olemme järjestäneet lapsille leikkimielisen kisan temppurata muodossa. Lapset jaetaan joukkueisiin ja jokainen aloittaa hämähäkinseitistä selviytymisellä (tvistnaru kahden puun välillä) ja siitä jatketaan luontorastille jossa 7 kysymystä. Jokaisesta oikein vastatusta kysymyksestä saa pisteen. Ja matka jatkuu saappaanheitto pisteelle ja mitä pitemmälle heittää sen paremmin pisteitä saa. Joukkue jatkaa matkaa käpyheitto pisteelle ja pisteitä satelee kävyistä jotka joukkueet saavat osumaan ämpäriin. Ja aika kruunaa loput pisteet. Eli nopein saa extra pisteet.

Tämän jälkeen syömme makkaraa ja mehua. Syömisen jälkeen tulee olemaan palkintojen jako. Olemme askarrelleet lapsille mitalit ja kunniakirjat. Loppu aika meneekin sitten vain ollessa, eli minä olen väsännyt saippuakupla puhaltimia tänään TAIKA-lehden ohjeesta. Hain jopa glyseriiniä apteekista että saadaan iiiiisoja palloja! Tässä kuva, tosi todella huono, tekemistäni kuplapuhaltimista :) (mitä ne nyt onkaan sit....)
589869.jpg
Eli askartelupunosta ympyräksi ja grillitikun päähän ja erkkaria päälle. Toivottavasti kestävät!!
Laittaisin kuvia huomisesta...mutta en varmaankaan saa tuota ohjelmaa aukeamaan oikein....eli kyselen jos joku  muista ohjaajista lähettäisi minulle sitten kuvia.