EDIT: Osmo on leikattu ja nököttää sängyn alla...se mikä halvaantumisen aiheutti oli välilevytyrä joka painoi selkäydintä littuun. Leikattiin ja parantumismahdollisuudet on hyvät, vaatiii vain kuntoutusta aktiivisesti. Äsken se kävi syömässä, tosin raahasi takajalkojaan pahasti vieläkin. Jutteli tuossa ystävän kanssa puhelimessa ja sen puhelun aikana osmo sitten jo vähän liikutteli takajalkojaan kävellessään. Toivon niin parasta!! Rakas Osmo.

Eikä tässä vielä kaikki. Poikakin on kipeä. Kurkunpääntulehdus todettiin ja sai vähän lääkettä hengittää terveyskeskuksessa ja sai myös kortisoonia. Toivotaan että menee ohitse pian sekin!

Nyt mä menen nukkumaan. On hieman väsy olo.

Tässä on mun pieni vauva ihan pikkusena, just tullut meille. Nyt se on eläinlääkärissä. Jätin sen sinne tunti sitten. Toivon vain että kaikki selvii hyvin päin eikä niin kuin ajattelen että pitää lopettaa...Kaikki tehdään mitä voidaan.

Osmo siis halvaantui eilen ja tänä aamuna oli vielä huonompi olo. Soitin lääkäriin että voitaisko tulla aikaisemmin. No päästiin ja eläinlääkäri katsoi. Sanoi sen olevan välilevynpullistuma...ja sitten mietittiin jatkoa. Heillä ei ollut siellä henkilökuntaa joten siirryttiin toiseen eläinsairaalaan...siellä sitte tutkittiin uudelleen ja samaa epäilivät sielläkin, mutta toinen halvaantumisen syy voi olla munuaiset...tutkivat Osmo rakasta siellä nyt ja toivon että uutiset on hyvät! Ajattelen koko ajan että Osmo menee koirien taivaaseen...mutta odotellaan tietoa.

Surullinen Omii