Hujahtanut taas yksi viikko niin nopeasti että. Kohta sitä on jo kesä!! Saa enemmän olla pihalla mylläämässä.

Täällä päivät menee vauvan hoidossa. Olin siis tossa viikko sitten isän tykönä käymässä, vähä ressi lomalla...tiedän mikä stressaa, mutten voi siitä näin julkisesti puhua. Muttei mitään vakavaa :D kuitenkaan. Pikkuset tyhmät asiat, vaikkei ne tunnu minusta tyhmiltä eikä varsinkaan pikkusilta!

Ollaan nyt pojan kans tehty imetyksen kanssa niin että annan tissiä sitten kun hän sitä haluaa. On tiettyjä aikoja päivässä kun tuttipullo ei kelpaa mutta tissi kyllä...ja tosin päin. Hän on oppinu vähän hätähousuks :) Kyllä sitä on oppinu jo erottamaan mitä se haluaa ja millon. Hienosti on kasvanut, viime kerralla neuvolassa mitattiin 4860g ja 56cm. Hoikka poika :) Poika on oppinut seuraamaan leluja :) ja hymyilee ja ehkä vähän naurahtaakin. Ostettiin miehen kanssa sille tollanen leikkimatto minkä saa koottua kätevästi laukuksi. Poika on tykänny niin paljon siitä, että viihtyy pitkiä aikoja tuijottamassa leppäkerttua, lintua ja kukkasta :D siinä on myös kissa joka pitää ääntä, koiralelu ja peili sekä tollanen hauska hymynaama.


Eilen uskaltauduin kauppaan. Ihan yksin :) jätin pojan miehelle ja menin ostoksille. Kun tulin kotiin poika nukkui ja kysyin että heräsikö kertaakaan...(olin siis nukuttanu sen ennen ku lähin) niin vastasi että ei oo...olin sillee no olipa sulla helppoo :D

Mulla on toi skräppäys työn alla, mutta aina kun innostun tekemään ja otan tarvikkeet esille niin into jotenki lopahtaa. Haluaisin tehdä mutta en osaa päättää mikä menee minnekkin...harmittavaa.

Tänään asennettiin olohuoneeseen hyllyt. En halua mitään isoa kirjahyllytv-taso systeemiä, joten ostettiin tollanen yksinkertainen tv-taso joka on pituudeltaan 150cm siihen sitten viereen pieni lasivitriini ja tv-tason yläpuolelle kaksi hyllyä ikeasta. Ajattelin kukkasia hyllyille, mutta kah, ku rupesin kattomaan että mitä kukkasia laitan, huomasin että mullei oo yhtään sellasta pikkasta kukkasta enää. Oon niin mukavasti osannu tappaa kaikki täällä....jotenkiin vaan unohdan kastella. Noh, muutenkin oli aika luopua muutamista kukista joissa on vähän muistoja edellisestä suhteesta. Ne vaa ei sovi tänne :)

Jaahas. rupeen vääntää tota perunamuusia ja sitten meen tarjoamaan tissukkaa tolle pojalle jota mies yrittää ekaa kertaa nukuttaa...mutta taitaa tuntua haastavalta kun poika tarvii sen tissitainnutuksen vielä :D heh. Mutta heips kaikille ja hyvää myöhästynyttä YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Omii ja perhe :)