Täällä kirjoittelen...poikani on aamuvirkku ja äiti ihan selvästi aamu-uninen..ottaen huomioon että töissä käydessäni työaikani oli 12 eteenpäin...uuh. Eilen YRITIN mennä ajoissa nukkumaan, mutta siitä mitään tullu. Klo 9 eteenpäin aika menee niin hurjaa vauhtia!

NOh innostuin eilen koittamaan josko poika unissaan ottaisi tissiä. Ja jo vain. Pitkään se sitä imeskeli ja ihmettelin kovasti että poika on juonut viimeiset 2 viikkoa pelkästä pullosta ja nyt sitä maitoo tuntu tulevan...en ymmärrä. Ja nyt aamulla kokeiltiin taas ja jonkun aikaa poika malttoi imeä innolla, mutta sitten  ilmeisesti oli nää vuolaat tullut :D Kai mä sitten iltasin annan sille tissiä kun se on tarpeeks unessa ettei tajua pullon ja tissin eroa :) En usko että maitoa tulee kuitenkaan enää niin paljon. Mä vaan en haluis antaa periks ja kaipaan niitä hetkiä kun se vielä otti tissin mielellään joka kerta....nyyyyh.

Eilen sitten käytettiin Osmo ortopedillä ja niinhän ne lonkat nyt on sitten ajoittan poissa paikoiltaan, jopa sillon kun koira on vaan paikoillaan. Se sai kotiin sellasia piikkejä mitä pitää jatkaa 3 viikkoa, eli yksi pistos/vko. Jännittää vähän että mitenähän se onnistuu :D sitten sillä jatketaan kipulääkitystä kahden viikon putkissa ja kaksi viikkoa taukoa. On tärkeää että Osmo liikkuu säännöllisesti ja vaihtelevassa maastossa...mieluiten EI asfaltilla...tuottaa onkelmaa vaikka ollaankin maalla, niin täällä ei ole muuta tietä kun asfaltti tietä....pitää mennä metsään. Ja ruokavaliolla ja kalaöljyä pitäisi antaa, koira ei saa lihota....ja jos nämä hoidot ei auta niin sitten leikkaukseen jossa poistetaan reisiluun pää...:( siihen en halua mennä! Osmo on kuitenkin pieni koira joten lonkan sijoiltaan meno ei sinänsä haittaa, mutta onhan tuo kipuillu pahastikkin tässä tän vuoden puolella...

okei mutta nyt mun pikkumies kiukuttelee kun on taas väsy :) tunnin se hereillä pysyy näin aamusin, sen verran että äitiä ei sit enää nukuta....tuossa se makaa mahallaan leikkimatollaan ja kurottelee ylhäällä kaaressa olevia leluja. Iso poika jo :) kääntyy ihan itse :) nauraa ja rupattelee kovasti.

Myöhemmin sitten askarteluista :)